Autor: Maarit Vabrit-Raadla • 25. november 2021

Muudatuste juhtimise võtmesõna on kommunikatsioon

Halvasti korraldatud muudatused mõjutavad kogu organisatsiooni ja talendid kipuvad ettevõttest lahkuma. See on ettevõttele väga suur kaotus nii järjepidevuse kui ka konkurentsis püsimise mõttes.
HRIS-i partner ja koolitaja Maarit Vabrit-Raadla

Kuidas siis ikkagi teha muudatusi nii, et need ei lõhuks organisatsiooni, ei halvaks igapäevast tegevust ega peletaks talente eemale? Üks olulisemaid võtmesõnu on kommunikatsioon, milles omakorda eristatakse muudatuste juhtimise kommunikatsiooni ja sisekommunikatsiooni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456