Autor: Eesti Tööandjate Keskliit • 6. detsember 2021

Erivajadusega inimese palkamine loob lisaväärtust ja parandab tööõhkkonda

Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse kogemus on, et erivajadusega inimene tahab väga töötada ning võrreldes kümne aasta taguse ajaga on tööandjad üha enam valmis tööle võtma erivajadusega inimest. Oma kogemust erivajadustega inimeste kaasamisel jagasid Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse direktor Kert Valdaru ja G4S-i personalidirektor Indrek Sarjas.
Vasakult Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuse direktor Kert Valdaru ja G4S-i personalidirektor Indrek Sarjas

Kert Valdaru ütleb, et keskuse missioon on mõjutada inimest iseseisvama elu poole. „Selleks õpetame keskuses teadmisi ja oskusi tööealistele erivajadustega inimestele. Suur rõhk on praktilisel ja väiksem teoreetilisel lähenemisel.” Keskuses on võimalik õppida nii iseseisvamaks eluks ettevalmistavatel kohanemiskursustel kui ka erialapõhistel kursustel. Õppijate tööeluks valmistumisele aitavad kaasa karjääritunnid, ettevõtte külastused, praktikad ja tööharjutused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456