Autor: Marko Vene • 9. veebruar 2022

Töötajad ei taha õppida?

Coursy.io äriarenduse juhi, koolitaja ja konsultandina puutun oma töös kokku paljude koolitus- ja personalijuhtidega. Nendega vesteldes jõuab ehk liigagi sageli minu kõrvu üks lause: töötajad ei taha õppida. Mis neil siis ikkagi viga on ja mida peaks tegema, et oma inimesi köita?
Marko Vene

Täiskasvanu õpivalmidus ja -motivatsioon sõltub paljudest teguritest: ennekõike sellest, kuivõrd on õpitav seotud töötaja elusituatsioonidega. Üks võimalus, kuidas kõnealust seost tugevamaks muuta, on juhtumipõhine õpe.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456