Autor: Rivo Sarapik • 13. aprill 2022

Konkursi „Parim juht 2022“ finalistid on Madis Toomsalu, Kätlin Alvela ja Aavo Kärmas

LHV juht Madis Toomsalu (vasakul), Häirekeskuse juht Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juht Aavo Kärmas.
Foto: Äripäev
Žürii on välja valinud kolm Eesti tippjuhti, kelle seast selgub 20. mail Pärnu juhtimiskonverentsil tänavune parim juht. Sel aastal on finaalis LHV juht Madis Toomsalu, Häirekeskuse juht Kätlin Alvela ja Enefit Greeni juht Aavo Kärmas.

"Selle konkursi nominendiks saavad juhid, kes kasutavad oma nime, sõna ja häält ka organisatsioonist väljaspool. Nad teevad teistest, oma organisatsiooni ära juhtivate juhtidega võrreldes nii-öelda ühe sammu lisaks. Selle teema üle oli žüriil pikk arutelu," selgitas žüriis osalenud Coop Panga juht Margus Rink, kes pälvis parima juhi tiitli eelmisel aastal. "Oli rida kandidaate, keda hinnatakse organisatsiooni sees, aga me ei ole nendest midagi kuulnud. Valitud kolmik aga kasutab nii nime, sõna kui häält."

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456