Autor: Helen Roots • 26. mai 2022

Kogemus: personalijuhi tänased väljakutsed

Ebastabiilsus, mille on loonud viimase aja kataklüsmilised sündmused – koroonapandeemia ja sõda Ukrainas – on muutnud ettevõtete jaoks kõike, alates töökorraldusest kuni protsesside haldamiseni. Mis on aga just praegu personalijuhi suurimad väljakutsed ja kuidas nendega edukalt toime tulla? Oma kogemust jagavad transpordiamet ja Euronics.
Transpordiameti personaliosakonna juhataja Eveli Punnison ja Euronicsi personalijuht Ave Kruusalu võidavad väljakutseid nii värbamisel kui töötajate hoidmisel.

Transpordiameti tugiteenuste teenistuse personaliosakonna juhataja Eveli Punnisoni sõnul Ukraina sõda ameti töökorraldust otseselt mõjutanud ei ole. „Ametil toimuvad regulaarsed koosolekud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ning teiste riigiasutustega, kus arutletakse olulisemate fookusteemade üle. Kindlasti on meie klienditeenindusele aga juurde tulnud Ukraina põgenikega seotud küsimusi, mis puudutab näiteks auto registrisse võtmist, Ukraina juhilubade kehtivust, ühistranspordi kasutatavust jms.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456