Autor: Kristjan Kurg • 1. august 2022

Lufthansa piloodid ähvardavad tööandjat streigiga

Lufthansa töötajate streik suurendaks kaost, mis sel suvel Euroopa lennujaamades valitseb.
Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
Saksa lennufirma Lufthansa piloodid tegid otsuse, et kui palgaläbirääkimistel ei suudeta erimeelsusi lahenda, hakkavad nad streikima. See samm võib vallandada uue lendude tühistamise laine, kirjutab Bloomberg.

Piloote koondav ametiühing VC selgitas, et otsus ei tähenda, et streik kindlasti tuleb. "Kuid see on Lufthansale selge signaal, et ta võtaks pilootide vajadusi tõsiselt," seisis ametiühingu saadetud avalduses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456