Autor: Tööelu.ee • 22. august 2022

Kas tööandjal on õigus keelata töötajal teisel töökohal töötada?

1. august tõi kaasa muudatused töölepingu seaduses. Üht nüanssi selgitabki lugeja küsimuse peale Tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Piret Kaljula.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Sain teada, et üks minu töötajatest osutab tööst vabal ajal sõidujagamisteenust. Murelikuks teeb mind see, et töötaja on tööl silmanähtavalt väsinud, samuti on ta hajameelne ja teeb oma töös sageli vigu. Kas mul on õigus keelata töötajal teisel töökohal töötamine ära?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456