Autor: Epp Adler, enesemeisterlikkuse mõtestaja ja coach • 21. september 2022

Epp Adler: kuidas ennast ja teisi mitte läbi põletada

Tuntud Soome terapeudi Tommy Hellsteni sõnul põleb inimene tööl läbi ainult siis, kui teda seal korralikult ei nähta. Kui tunneme, et oleme üksi, hooletuses ja peame lihtsalt sihitult rügama, siis on halb enesetunne kiire tulema.
Enesemeisterlikkuse coach, koolitaja ja mõtestaja Epp Adler
Foto: Silver Gutmann

„Mul on hirm, kuidas suudan mahutada 24 tunni sisse ära 12-tunnise tööpäeva, pika kojusõidu, aja endale, mehele, lastele, majapidamisele, ülikooliõpingutele, unele jne. Kuidas piiratud aja ja suure kohustuste hulga all mitte katki minna ja aega targalt kasutada?”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456