Autor: Kadri Kiigema • 23. september 2022

IT Koolitus ja Äripäeva Akadeemia tunnustasid parimaid koolitajaid

Äripäev tunnustas 21. septembril toimunud sündmusel Äripäeva Akadeemia ja IT Koolituse 2022. aasta parimaid koolitajaid. Kuna koolitaja headust oskab kõige paremini hinnata koolitusel osaleja, siis oli parimate valimisel õppijate positiivne tagasiside kõige otsustavam. Lisaks võeti arvesse koolituste populaarsust õppijate seas, üldist head koostööd ja valmidust panustada nii uute kui ka olemasolevate koolituste arendusse.
Äripäeva Akadeemia ja IT Koolituste koolitajate tunnustussündmus 21. septembril 2022. Vasakult: Akadeemia aasta koolitaja Kristo Krumm, IT Koolituste aasta uus koolitaja Anneli Ohvril ja IT Koolituste aasta koolitaja Stig Granlund.
Foto: Rain Jüristo

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov tõi oma tervituskõnes välja, et praegustel pöörastel aegadel on kriitiliselt tähtis, et nii meie riigi, kaitseväe kui ka ettevõtete juhtimine oleks tipptasemel. „Äripäeva koolitusüksuste missioon on aidata meie suurepärased juhid ja võtmetöötajad oma professionaalsetelt oskustelt maailma parimate hulka,” ütles Rõtov.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456