Autor: Personaliuudised.ee • 3. november 2022

Selgusid parimat praktikavõimalust pakkuvad ettevõtted

Et ameti õppijad töö hästi käppa saaksid, on tähtis teha praktikat. Et aga praktikast ka kasu oleks, on vaja häid praktikakohti – selliseid, kus praktikantide tegevus on põhjalikult läbi mõeldud ja toetatud. Et häid praktikakohti esile tõsta ja teistelegi inspiratsiooniks seada, korraldab Tööandjate Keskliit juba seitsmendat aastat parima praktikakoha konkurssi.
Parima praktikakoha tiitliga pärjatud!
Foto: RAIGO PAJULA

Konkursile saavad kandidaate esitada ettevõtted, kutseõppeasutused ja kõrgkoolid ning lisaks parimale praktikakoha pakkujale tunnustatakse ka parimat regionaalset praktikapakkujat, parimat väikeettevõttest praktikakohta ja parimat välisüliõpilastele praktikavõimaluse pakkujat.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456