Autor: Helen Roots • 20. detsember 2022

Heli Raidve hoiatab seoses puhkuste aegumisega: parem jäta märk maha!

Novembri lõpus toimunud Personaliuudiste tööõiguse seminaril võttis tööõiguse spetsialist ja Äripäeva aasta koolitaja Heli Raidve 2022. aastal jõustunud töölepingu seaduse muudatuste raames muu hulgas vaatluse alla ka puhkuste aegumise nüansi ehk selle „parim enne“ tähtaja.
Foto: Meeli Küttim
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456