Autor: Personaliuudised.ee • 30. jaanuar 2023

Kes on 2022 aasta TOP-tööandja? Hääleta ja anna teada!

Vahemikus 2.-31. jaanuar 2023 korraldabb CV-Online Estonia iga-aastase TOP-tööandja uuringu, mille käigus on kõikidel inimestel võimalik hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada.
Foto: Pixabay

Lisaks 2022. aasta ‘’top-of-mind’’ TOP-tööandjale valitakse parimad tööandjad kuues ärisektoris.

“TOP-tööandja konkurss näitab inimestele, millised on need ettevõtted, kelle juurde soovitakse kõige enam tööle minna, ja millised tööandjad on rahva seas usalduse võitnud,” räägib CV.ee turundusjuht Karla Oder. “Usun, et selle aasta uuring näitab ka seda, kes on suutnud muutunud tingimustes oma töötajate eest hästi hoolt kanda ja seda ka väljapoole näidata.”

Uuringut korraldab juhtiv värbamispartner CV-Online Estonia. Konkurss on pika ajalooga - TOP-tööandjaid on valitud viimased kümme aastat. Analoogset konkurssi korraldatakse terves Baltikumis katusbrändina Top Employer.

PANE TÄHELE! Uuringus saab veel täna ja homme osaleda SIIN!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456