Autor: Triinu Toomela, Soulteami asutaja • 14. veebruar 2023

Rahakott ahtake? Kuidas väikeste kuludega meeskonnale eriline tänuõhtu korraldada

Keerulistel aegadel kiputakse kokku hoidma eelkõige sündmuste korraldamiselt. Sündmuste korraldamise ekspert ja Soulteami asutaja Triinu Toomela sõnab, et tegelikult on kriisides, vastupidi, oluline oma inimesi tunnustada, motiveerida ja hoida. Küll aga ei pea sündmus olema kulukas – võimalik on korraldada meeldejääv kokkutulek ka väikeste kuludega.
Foto: ERLEND STAUB

Sündmus olgu inimestele huvitav

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456