Autor: Personaliuudised.ee • 2. märts 2023

Neid kriteeriume vaatavad tööotsijad kõige rohkem

Jaanuaris 2023 viis CV-Online Estonia (CV.ee) läbi iga-aastase Top Tööandja uuringu. Uuringu käigus said inimesed hääletada ettevõtte poolt, kus nad sooviksid enim töötada. Ühtlasi sai selgeks, mida tööotsijad tööandjatelt kõige enam ootavad.
CV.ee tegevjuht Agu Vahur
Foto: Martina Brunovska

“Näeme, et inimesed eeldavad healt tööandjalt kõigi oluliste vajaduste katmist selle tänapäevases mõistes. Oodatakse korralikku hüvede paketti, mõnusat sisekliimat ning hoolivat professionaalset juhtimist. Sellise kombinatsiooni pakkumine nõuab organisatsioonilt pidevat tähelepanu ja tööd, siis tuleb ka edu. Kõik Top Tööandja tiitli saanud ettevõtted eesotsas üldvõitja LHV Pangaga on selle elavaks tõestuseks,” räägib CV.ee tegevjuht Agu Vahur.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456