Autor: Helen Roots • 28. märts 2023

Koristajast tippjuhi paremaks käeks – särav Gen Z esindaja jagab soovitusi, kuidas leida oma kutsumus

Kui mõelda inimesele, kes on kõigest 25-aastasena praktikant ühe Eesti tuntuima ettevõtte juhtkonna juures, küllap võiks esmapilgul arvata, et sinna on ta lennutanud kaljukindel tulevikunägemus. Ent Karmen Reivik on naine, kes on töötanud koristajana ehitusvaldkonnas, mänginud USAs võrkpalli, töötanud vabatahtlikuna Dominikaani Vabariigis ja õppinud hoopis tervisejuhi erialal.
„Tasub end julgelt eri valdkondades proovile panna, sest alles hiljem võib selguda, et näiliselt sobimatutest tükkidest koosnev pusle läheb ideaalselt kokku!“ julgustab tipp-praktikant Karmen Reivik.

Nüüd on Reivik aga osaline ligi aasta aega kestvas Tele2 praktikaprogrammis, kuhu ta valiti personali- ja klienditeeninduse direktori paremaks käeks sadade teiste kandidaatide seast. Kuidas on võimalik, et tema karjääris on kasuks tulnud pigem väga kirju taust, mitte rangelt ühele suunale keskendumine? Mida noored karjääri alguses päriselt ootavad? Innukust täis noor naine on oma vanuse kohta palju kogenud ja nõuandeid on tal jagada nii eakaaslastele kui ka tööandjatele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456