Autor: Personaliuudised.ee • 4. aprill 2023

Advokaat: töötaja palgast ilma jätmine on enamikul juhtudel õigustühine

Kahjuks on paljud töötajad pidanud silmitsi seisma olukorraga, kus töö on küll tehtud, aga oodatud tasu palgapäeval kontole ei laeku. Töötajal on oluline teada oma õigusi ning võimalusi, kuidas pahatahtlikult tööandjalt raha välja nõuda ning millisel juhul on mõistlik pidada nõu tööõigusele spetsialiseerunud advokaadiga.
Advokaadibüroo LMP advokaat Kristjan Lee.
Foto: Keit Kangro

Advokaadibüroo LMP advokaadi Kristjan Lee sõnul on kõigepealt oluline meeles pidada, et tehtud töö eest tuleb ettevõttel töötajale alati tasuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456