Autor: Aili Nurmeots, juhtide ja meeskondade ning Gallupi tugevuste coach • 11. aprill 2023

5 sammu, et leida üles iga töötaja tugevused ja võimendada neid meeskonna hüvanguks

Usun, et iga inimene läheb uude kohta tööle sooviga anda endast parim ning töötada ühiste eesmärkide ja sihtide nimel. Miks on aga nii, et üsna sageli tekib hoopis võimuvõitlus, arusaamatused ja omavahelised hõõrumised? Tulemusi ei tule ja juht on kõige selle juures nõutu – mida teha, et meeskond ühte jalga käima saada?
Coach Aili Nurmeots teab: pühendunud inimene on tulemuslikum ja tulemuslik inimene toob kasu ettevõttele.

SAMM 1: ÜHISED EESMÄRGID – kas meil on ühised meeskondlikud eesmärgid? Kas kõik saavad neist ühtmoodi aru ning kas meil on loodud ühised rutiinid ja koosolekud, kus vaatame regulaarselt tulemustele otsa? Kui meeskonnal pole ühiseid eesmärke, siis ei olegi tegemist meeskonna, vaid lihtsalt rühma inimestega, kes ajavad individualistlikult igaüks oma rida. Väga oluline on, et meeskonna eesmärgid oleks seatud ühiselt. Vastasel korral ei võta meeskonna liikmed neid omaks ning ühist sünergiat ei pruugi tekkida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456