Autor: Grete Kungla • 18. mai 2023

Kuidas luua edukas ettevõtte kultuur, mis meelitaks ja hoiaks töötajaid?

Ettevõtte väärtused ja kultuur on võtmetegurid, mis aitavad leida uusi töötajaid ja hoida neid õnnelikena ja rahulolevatena enda juures veel mitu aastat.

Selleks on vaja enamat kui lihtsalt hea palk, äge kontor ja lahedad hüved tööl. Kõik saab alguse sellest, mis on ettevõtte väärtused ja kultuur, kuidas neid hoitakse ja kui hästi töötaja nendega resoneerub. Thorgate’is oleme pannud väärtused paika töötajate abiga, mis aitab kaasa sellele, et igaüks nendesse sõnadesse ka usuks ja sooviks nende järgi talitada. Ainult sellest muidugi ei piisa ning selle jaoks, et väärtustel oleks päriselt ka tugevam mõju, tuleb neid oma igapäevatöös ära kasutada ja teha traditsioonid nende ümber.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456