Autor: Personaliuudised.ee • 19. mai 2023

Selgus Eesti parim juht

Äsja kuulutati Pärnu juhtimiskonverentsil välja tiitli “Parim juht 2023” võitja. Tunnustuse üle andnud ja žürii liikme, LHV Grupi juhatuse esimehe Madis Toomsalu (parim juht 2022) sõnul oli võitjat välja selgitada äärmiselt keeruline.
Foto: Raul Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456