Autor: Personaliuudised.ee • 26. märts 2024

Meelis Luht

Rubriigis "Vali endale coach!" leiad suurepärase ja mitmekülgse valiku tunnustatud ja pädevatest coachidest, keda endale strateegiliseks partneriks kutsuda. Vali targalt!
Foto: HELEN KATTAI

Kuuluvus ühingusse: ICF

Tase või diplom: diplomeeritud coach

Veeb/sotsiaalmeedia: meelisluht.com; www.linkedin.com/in/meelis-luht

E-posti aadress: [email protected]

Kontakttelefon: +372 511 6946

Usun inimese võimesse ja valmisolekusse midagi korda saata. Juhtimis-coach'ina tean, et meie sees on palju tarkust ja kogemust, ent kuidas seda kõige paremal moel enda kasuks tööle rakendada? Me oleme uudishimulikud ja märkame, mis leiab aset meie ümber, ning unistame ja soovime, kuid ei julge või taha astuda järgmist sammu. Sammu selles suunas, mida me tegelikult tahame. Kardame eksida ja kaotada, surume oma mina alla ja lepime olukorraga. Ka nii saab, aga mis oleks, kui prooviks teisti ja liiguksime koos unistuste täitumise suunas?

Näen, kuidas inimesed mitte ainult ei taha muutuda, vaid ka muutuvad. Teevad ühe, siis teise ja kolmanda sammu ning märkavad oma töös ja tegemistest uusi värve ja võimalusi. Väga palju lahendusi peitub meis endis, kuid sageli ja eri põhjustel on mõtted nagu pimedasse tuppa lukustatud, sest me ei suuda leida ei ust ega võtit. Võtit, mis luku avaks – avaks ukse maailmale.

Coach'ina olen just Sinu mõttepartner, kes küsimuste ja kuulamise kaudu aitab muuta mõtted sõnadeks ja lauseteks. Siis vaatame neid kõrvalt ja analüüsime, kuidas jõuda tänasest olukorrast uute lahendusteni. Seame koos uued eesmärgid ja teekonna, kuidas nende poole liikuda.

Juhtimine ja karjäär käivad käsikäes. Aitan väga hea meelega karjäärilõksus olevaid inimesi, sest tööle peaks minema ikka hea tuju ja positiivsete mõtetega. Vahel on abi ka sellest kui CV pisut ümber sõnastada.

Juba ootan Sinu kõnet või kirja, et üheskoos maailma pisutki paremaks paigaks muuta!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456