Autor: Helen Roots • 1. juuni 2023

Töökas juht pausi ei tee!

Kui me ei pane oma tööd pausile, siis me ei lase ka oma kolleegidel pausil olla, paneb Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak juhtidele südamele.
Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak öösel kell 2 töömeile saatvat juhti töökaks ei pea.
Foto: Andras Kralla

Kui oled harjunud oravarattas elama, tekib pausi võttes esialgu FOMO – hirm millestki ilma jääda, kõrvale jääda, ent tegelikult peaks iga inimene, olgu juht või töötaja, õppima pausi võtma, pausi pidama ja pausis olema. Nõlvak kirjeldab isiklikku kogemust pausi võtmisest ja kohalolust ning sellest, kuidas areneda on veel üksjagu. Suurepärane näide päriselt kohal oleku kohta on, et kui ta palub käe tõsta kõigil neil inimestel saalis, kes on ettekannete ajal juba mobiili skrollinud ja töömeile vaadanud, tuleb tal endalgi käsi tõsta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456