Autor: Helen Roots • 13. juuni 2023

Personalitöötajate inspiratsioonifestival küttis soojaks nii ilma kui inimesed

Suurepärane asukoht, mugav tempo, eelõhtu networking, suvepäevade vaib, kuid inspireerivad, ekspertsed ja karismaatilised esinejad ja praktilised töötoad, mitmekesine kava ja valikuvõimalus on vaid üksikud märksõnad, mida kirjutasid oma tagasisidelehtedele 8.-9. juunil Adila heaolu- ja puhkekeskuses personalitöötajate suvekonverentsil osalejad, kui küsisime, mis neile meeldis!
Inspiratsioonifestivali eelõhtu õhutas personalijuhte omavahel suhtlema ja kontakte looma
Foto: Raul Mee

Festivali programmi kokkupanekusse andis tänavugi oma panuse Eesti HR Selts ning seekord jagasid oma väga isiklikke kogemuslugusid konverentsipäeva ava- ja lõpuesinejad Meelis Kukk ja Kristi Ansberg. Mõlema esineja lood puudutasid kuulajate hingi ning julgustasid endasse uskuma ja ka pealtnäha keeruliste või võimatute asjadega toime tulema.

Kahe peasaali ettekande vahele jäi kaks töötubade paralleelsessiooni, mille vahel külastajatel oli võimalik valida, et kuulata teemasid, mis on olulised just neile ja just praegu. Kava oli tõepoolest mitmekesine ja loodetavasti võttis igaüks kaasa just need teadmised, nipid ja tööriistad, mille järele ta tuli. Huvilisi leidus igasse töötuppa ja tühjale saalile ei pidanud kõnelema ükski lektor.

Töötube sisustasid tänavu Uku Nurk, Veiko Ristissaar, Irene Metsis, Tiina Saar-Veelmaa, Mihkel Kangur ning Janno ja Siret Seeder. Hommiku naerutas sisse Ruutu10 ja päeva juhtis personalitöötajate suur sõber Marko Reikop.

"Inspiratsioonifestival: personalitöötajate suvepäevad" toimus tänavu teist korda ja tõi kokku personalitöötajad üle Eesti, pakkudes neile võimalust luua kontakte kolleegidega teistest ettevõtetest ning saada osa inspireerivatest kogemuslugudest ja praktilistest töötubadest. Tagasisides leidis kinnitust seegi, et personalitöötajate sõnul on neile korraldatud sündmus sellisel kujul väga vajalik ja kasulik.

Et rõhutada siiski sündmuse praktilisust ja tõsta eelõhtu networking'u kõrval esile ka tõeliselt tõhusat konverentsipäeva, jätkavad Äripäev ja Personaliuudised sündmuse korraldamist edaspidi nime all "Personalitöötajate suvekonverents" ning juba praegu saab registreerida end järgmise aasta kokkusaamisele varajase osaleja hinnaga. Suvekonverents 2024 toimub 6.-7. juunil Liipa talus.

Vaata fotograafide Raul Mee ja Arno Mikkori supergaleriid ning leia ennast ja kolleege!

8JUN2023 Inspiratsioonifestival: personalitöötajate suvepäevad 2023. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456