Autor: Marika Raiski, juht ja juhtimis-coach, PCC (ICF) • 10. august 2023

Kuidas edukalt puhkuselt naasta ja end esimeste nädalatega mitte läbi põletada?

Puhkamine on vaieldamatult oluline osa tööelust, kuid sama oluline on puhkuselt naastes paari esimese nädalaga end mitte ribadeks tõmmata ning head töö- ja eraelu tasakaalu hoida. Kuidas seda täpsemalt teha?
Puhkuselt tulles on energiat palju ja võib tekkida kiusatus end esimese paari nädalaga korralikult läbi põletada.
Foto: Jake Farra

Puhkuse võtmine on vaieldamatult vajalik ja kasulik meie tervisele, sest see vähendab stressi, parandab füüsilist funktsionaalsust, tõstab töömotivatsiooni ja suurendab loovust. Me kõik vajame tööst aeg-ajalt pausi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456