Autor: Natalja Prümmel, karjääri- ja tööõnne coach • 28. september 2023

Mis on säilenõtkus ja kuidas seda endas arendada?

Inimene on osa loodusest ning loodus on ühelt poolt pidevalt arenev ja teiselt poolt kohanev. Nii on ka inimestega – edukamad ja õnnelikumad on need inimesed, kes suudavad kohaneda muutustega, samas jääda oma väärtustele truuks ning ka inimesena kasvada.
Iga säilenõtkust kasvatav inimene on ressurss oma organisatsioonile ja kogu ühiskonnale, teab Natalja Prümmel.
Foto: Maris Raud

Säilenõtkust on hakatud mõistena rohkem kasutama viimastel aastatel. Hoogu on sellele andnud kindlasti aastast 2020 toimuvad globaalsed muutused, mida tunnetavad ka inimesed oma isiklikes eludes. Vanaviisi enam ei saa, uutviisi veel ei oska. Kuidas kasvatada oma säilenõtkust keskkonnas, mis on kontrolli alt väljas, pidevalt muutuv ja ettearvamatu?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456