Autor: Helen Roots • 9. oktoober 2023

Saame tuttavaks: Tuuliki Poom – personaligurust hall kardinal

“Julgustan juhte värbama mitmekesiseid tiime,” nimetab Wise’i globaalne personalipartner Tuuliki Poom üht hea töökultuuri võtmetegurit. Oma arvukates rollides on ta tegutsenud nii avalikus kui ka erasektoris ja vastutanud paljude rahvusvaheliste projektide eest.

“Olen inimeste inimene ja mul on hea meel, et täiesti kogemata sattusin personalijuhtimise valdkonda – olen seda õppinud ja sellele erialale enam kui 15 aastaks truuks jäänud,” alustab Tuuliki. Lisaks on ta ka ema ja kaaslane ning ütleb, et erilise tähtsusega on tema jaoks kvaliteetaeg sõpradega. “Võtan teadlikult aega, et jõuaksin oma sõpradega kohtuda, iga suhet hoida ja kasta. Kuna elu läheb aina kiiremaks, siis püüan ühildada oma hobisid sõpradega kohtumistega. Kui 20ndates käisime pigem kohvikus istumas, siis nüüd lähme matkaradadele. Sõbrad ja looduses olemine aitab mul tasakaalus olla,” kirjeldab ta töö ja eraelu balanssi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456