Autor: Aili Nurmeots, Gallupi tugevuste coach, juhtimiskoolitaja • 19. oktoober 2023

Üks patt nädalas, mida peaksid vältima ...

Kui küsida juhtide käest, kas sa soovid, et sinu inimesed mõtleks kaasa, oleks oma tööst innustunud ja sooviksid panustada, noogutavad kõik juhid. Kui uurida edasi, mida selleks juhina tehakse, et inimesed sooviksid kaasa mõelda, oleksid innustunud ja motiveeritud, võib oodata erinevaid vastuseid.
Foto: Pexels

Vastatakse näiteks, et olen olemas kui vaja, sean eesmärke, kuulan jne. Kõik need on olulised ja vajalikud asjad, kuid osa juhte ei ole endale sügavalt teadvustanud, et ÜKS TÄHENDUSLIK VESTLUS NÄDALAS ARENDAB TULEMUSLIKKE SUHTEID ROHKEM KUI ÜKSI TEINE JUHTIMISTEGEVUS. Olulised märksõnad on regulaarsus ja tähenduslikkus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456