Autor: Helen Roots • 17. november 2023

Kuldmärgise pälvinud Sisekaitseakadeemia jagab peresõbralikkuse kogemust

Sisekaitseakadeemia üldosakonna juhataja-personalijuhi Monika Viiduli sõnul on läbitud aastatepikkuse programmi suurim väärtus süsteemsuse loomine töötajasõbraliku kultuuri arendamisel ja tegevuste juhtimisel.

7. novembril andis sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo Sisekaitseakadeemiale pidulikult üle peresõbraliku tööandja kuldmärgise. Intervjuus kirjeldab personalijuht Moonika Viidul märgise saamisele eelnenud tegevuste põhjuseid, eesmärke ja tagamaid ning jagab nõuandeid ja soovitusi ka neile, kes on veel selle tee alguses või alles kaaluvad märgise taotlemist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456