Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 21. november 2023

Palga TOP: millistes ehitusfirmades maksti kõrgeimat keskmist palka?

Keskmine töötasu kasvas aastaga ehitussektoris pea 18%, paljudes ettevõtetes oli kasv isegi suurem, kirjutab Ehitusuudised.ee. Äripäeva Infopank reastas Eesti suuremad ehitusettevõtted viimase nelja kvartali keskmise palga alusel, parimatel ületab see 5000 euro piiri, osadel aga napilt 1000 eurot.
Foto: Andras Kralla

Ehituse ja arenduse konkurentsiraportis ilmuvad sektori ja ettevõtete majandusnäitajad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456