Autor: Tõnu Tramm • 27. detsember 2023

Logistikajuhtide palgaraport | mediaanpalk tegi III kvartalis 300-eurose hüppe

Logistikauudised.ee teeb värske ülevaate, millised olid logistikajuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta kolmandas kvartalis Eestis keskmiselt ning maakondades, kus selle ametinimetusega töötajaid on üle 20. Selgub, et kui keskmine brutopalk on langenud, siis mediaanpalk sama palju või enamgi tõusnud.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti palgaandmetest selgub, et tänavu 3. kvartalis teenisid endiselt suurimat keskmist brutopalka Harjumaa logistikajuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, ja Tartu maakonna logistikajuhtide palkasid. Ehk avaldatud on nende maakondade andmed, kus selle ametinimega töötajaid on enam kui 20.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456