Autorid: Teeli Remmelg, Sigrid Kõiv • 12. veebruar 2024

Ehitusettevõtete palga TOP 100: parimad maksid üle 5000 euro

Ehitussektori 2023. aasta nelja kvartali keskmine töötasu oli 2122 eurot ja see kasvas aastaga 18,2%. Tõime esile eelmise aasta 100 parimat keskmist töötasu maksnud ettevõtet, kusjuures esikümnes ületas see 5000 eurot.
Foto: Liis Treimann

Äripäeva Infopank avaldas värske Ehituse- ja arendusettevõtete kvartaliraporti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456