Autor: Gerli Ramler • 3. aprill 2024

Roheoskus on oskus kriitiliselt mõelda ja analüüsida

„Meie DNA on jätkusuutlikkus, meie strateegia ja visioon on jätkusuutlik ühiskond,” kirjeldab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonna juht Maris Riim.
Fotol vasakult: Swedbank Eesti jätkusuutlikkuse valdkonna juht Maris Riim, Kutsekoja oskuste registri toimetaja Helin Kask ja koolitaja Mayri Tiido.
Foto: Katre Savi

Roheteemadest räägitakse aina enam ning roheoskuste viimine töötajate ja klientideni on iga tänapäeva ettevõtja reaalne vajadus. Roheidu istutamise ja kasvatamise kohta jagavad nõuandeid ja kogemusi Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonna juht Maris Riim, Kutsekoja oskuste registri toimetaja Helin Kask ja koolitaja Mayri Tiido.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456