19. aprill 2024

Raske juhtimisotsus: loobuda mürgisest eksperdist meeskonnas

Oma coaching’u-praktikas käsitlesime hiljuti ühe kliendi otsustusprotsessi, kes seisis silmitsi keeruka valikuga.
Veiko Valkiainen, juhtimiskoolitaja ja <em >coach</em>, juhtimiskvaliteedi eestkõneleja

Meie loo keskmes on Tiina, tippjuht tarkvarafirmast, kes on viimase poole aasta vältel olnud mentoriks ja eestvedajaks oma uuele meeskonnale. Meeskonnas töötab ka Mihkel, organisatsiooni põhitegevusvaldkonna tunnustatud ekspert, kelle panus meeskonna ja kogu organisatsiooni tulemustesse on võtmetähtsusega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456