22. mai 2024

Mismoodi muudab töömaailma uus globaalne töötajate põlvkond?

Mida globaalne põlvkond tööandjatelt tahab ja kuidas saavad tööandjad üleilmset talenti ligi meelitada?
Foto: Pixabay

Globaalne põlvkond on sisenenud vestlusruumi ja tööjõuturule. See on uus töötajate põlvkond, mis tahab kasvuvõimalusi, mitmekesiseid kogemusi, paindlikkust töökohal ja ülemaailmsete ettevõtetega seonduvat iseseisvust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456