Autor: Fred Moritz, Yume Talendiagentuuri headhunter ja turundusjuht • 24. mai 2024

Mida värbaja Sinu kohta leiab, kui ta Sind guugeldab?

Kuigi AKI sõnul ei tohiks värbajad tööle kandideerivaid talente guugeldada, tehakse seda paratamatult ikkagi. Me ise ei pruugi üldse tähelepanu pöörata sellele, mis infot, pilte või linke meie kohta Google’i esilehel välja tuleb, aga värbajasle võib see jätta Sinust hoopis vildaka esmamulje.
Yume Talendiagentuuri headhunter ja turundusjuht Fred Moritz

Kuidas kindel olla, et guugeldaja avastused ei mõjuta Sinu šansse tööle saamiseks? Yume Talendiagentuuri headhunter ja turundusjuht Fred Moritz kirjeldab lahti enimlevinud mõjutajad avalikest sotsiaalmeedia profiilidest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456