Autor: Personaliuudised.ee • 6. juuni 2024

Selgusid Eesti mainekaimad tööandjad!

Kahest värskest tööandjate mainet käsitlevast uuringust esimene kaardistas, millised Eesti suuremad tööandjad on palgatöötajate jaoks kõige atraktiivsemad, teises vaadati eraldi avaliku sektori tööandjaid.
Mainekate tööandjate tunnustamine
Foto: Kantar Emor

„Kuigi aasta jooksul ei ole suuri muutusi toimunud, on pikemas vaates ehk viimase viie aasta lõikes näha pankade atraktiivsuse kasvu,“ rääkis Kantar Emori töötajakogemuse juhtekspert Mari-Liis Eensalu. LHV on selle aja jooksul tõusnud kümnendalt kohalt viiendale, esikümnesse on jõudnud ka Swedbank ja SEB.

„Pankade mainet tööandjana on toetanud nende head majandustulemused. Töötajad peavad tööandja valikul kõige olulisemaks korralikku palka ja kindlustunnet ning majanduslikult edukad ettevõtted suudavad pakkuda mõlemat,“ kommenteeris Eensalu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456