Autorid: Maret Güldenkoh, Kristel Tael-Same • 21. juuni 2024

Tasub teada: mida teha, kui peaksid puhkuse ajal haigeks jääma?

Tööandjatel on puhkuste ajakavad valmis tehtud ja töötajatel on teada, millal nad puhkavad. Puhkuste aeg ei ole enam mägede taga, seetõttu on just paras aeg küsida, mis saab siis, kui töötaja puhkuse ajal haigestub?
Haigestumist planeerida ei saa ja tõved võivad meist jagu saada ka puhkuse ajal.
Foto: Pexels

Kui töötaja puhkab vastavalt ajakavale, siis läheb ta puhkusele (mingit avaldust esitama ei pea) ning puhkusetasu makstakse talle kas eelviimasel kalendaarsel tööpäeval või kokkuleppel tööandjaga järgmisel palgapäeval.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456