Autor: Tööelu.ee • 10. juuli 2024

Kuumus tõstab pead: soojad ilmad mõjutavad töötajate heaolu

Kuigi Eesti võib olla tuntud eelkõige jahedate talvede ja lühikeste suvede poolest, ei jää me siiski puutumata kliimamuutuste mõjudest ja kõrgest õhutemperatuurist. Kuum ilm võib põhjustada terviseprobleeme, ohustada töökeskkonda ning vähendada tööjõudlust ja tootlikkust.
Foto: Pixabay

Kõrgest temperatuurist on mõjutatud eri sektorite töötajad. Näiteks põllumajandustöötajad, ehitustöölised, maanteetöötajad ja muud sarnased ametid, kus päikese käes olemist ei ole võimalik vältida, mis aga võib terviseprobleeme põhjustada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456