Autor: Signe Ventsel • 21. juuni 2021

Efektiivne enesejuhtimine tuleb targa taastumisega

Tänapäeval leidub omajagu raamatuid selle kohta, kuidas olla töös ja tiimis efektiivsem, produktiivsem ning püsida paremini fookuses, aga endiselt on teadmiste ja tegevuste vahel suur lõhe. Piirangute ajal kasutas osa inimesi aega teadlikult, et oma harjumusi teadlikult muuta ja ennast paremini juhtima õppida, kuid alati on neid, kes jäävadki vinguma, miks midagi teha ei saa.
Koolitaja Signe Ventsel

Sestap võtangi pulkadeks lahti peamised tähelepanekud ja väljakutsed, mis inimestel ikka ja jälle esile kerkivad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456