Autor: Kristina Judina • 28. veebruar 2022

150 alluvaga juht: mõnikord pole töösuhte lõpetamisest pääsu

Töökeskkonnas on paratamatu, et aeg-ajalt kerkivad esile püsivad ja pikaajalised probleemid, kus töökvaliteet, suhtumine või tulemused jäävad allapoole ettevõtte seatud eesmärke. Kuigi iga mõistlik organisatsioon üritab töötajat sellises olukorras toetada ja aidata, siis peavad kõik juhid aeg-ajalt tegema raskeima otsuse ja kellegagi töösuhte lõpetamise.
Kristina Judina, Elisa teeninduse valdkonna juht.

Kuigi iga olukord on erinev ning enamiku muresid saab õigete toetusmehhanismide abil lahendatud, siis on mõnikord lahkuminek vältimatu. Olenemata sellest, et tehtud võib olla rohkemgi kui keegi oodata oskaks, tiksub heal juhil ka sel hetkel endiselt kuklas tunne, et äkki saaks midagi veel teha, et olukorda päästa. Ühel hetkel tuleb aga mõista, et kui kõik võimalikud trikid ja tarkused on ära kasutatud ning olukord kuidagi ei parane, on juhi ülesanne nii tiimi üldise heaolu kui ka konkreetse töötaja enda huvides otsustav samm ära teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456