Autor: Julia Jolkin • 11. mai 2022

Tehniline pädevus annab IT-värbajale eelise

Värbaja elukutse populaarsus kasvab. Osav IT-värbaja teenib tänapäeval vanemarendajaga samal tasemel palka, kuid head värbajad on ülekoormuse tõttu läbi põlemas.
Julia Jolkin, IT Talent värbamisagentuuri asutaja, Aasta Värbaja 2022.

IT Talendi tiim koolitas möödunud aastal 73 õpilast. Tänavu on juba 35 inimest meie juurde õppima tulnud, nii et huvi ja nõudlus IT-värbajate järele kasvab. Oleme juba teist aastat töötukassa koolituspartner. Koos töötukassaga oleme aidanud väga paljudel tööd otsivatel inimestel ümber õppida, kuid meie juurde tulevad õppima ka kogemustega värbajad ja värbamistiimide juhid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456