Autor: Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik • 13. märts 2023

Nestor: värbamisaktiivsus on pigem paranemas

Eesti tööturg on püsinud vaatamata majanduslangusele siiani väga heas seisus. Kuigi palgad kasvavad endiselt kiiresti, ei ole senine tõus aga kaugeltki piisav, et katta elukalliduse tõusu. Seetõttu peavad paljud leibkonnad leppima edaspidi vähesemaga, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Majandusanalüütik Mihkel Nestor
Foto: SEB

Lõppeval nädalal avaldati taas hulk põnevaid majandusnäitajaid, mis Eesti majanduse hetkeseisu iseloomustavad. Värsked numbrid ilmusid nii veebruari inflatsiooni kui vabade ametikohtade ja keskmise palga kohta – viimased siis küll kirjeldavad olukorda 2022. aasta neljandas kvartalis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456