Autor: Angela Vuks • 4. jaanuar 2024

Playtechi värbamisjuht: Euroopa IKT-sektoris on naisi vaid 20%. Mis neid motiveeriks?

Euroopas on vaid iga viies töötaja IKT-sektoris naine. Mis paneks naisi julgemalt IT-karjääri valima, küsib Playtech Estonia värbamistiimi juht Angela Vuks.
Playtech Estonia värbamistiimi juht Angela Vuks.
Foto: Playtech

Euroopa Liidu digipöörde üks eesmärk on tõsta IKT-spetsialistide arv 2030. aastaks 20 miljoni peale. McKinsey uuringute kohaselt võiks Euroopat suures talendipuuduses aidata just naiste osakaalu kahekordistamine.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456