Autor: Jaanika Jelistratov, VITS asutaja ja tegevjuht • 19. märts 2024

Jaanika Jelistratov: mis on töötervishoiu pildil valesti?

Tööandja ei pruugi olla konkreetse äriga seotud töökeskkonna ohuteguritest teadlik. Sestap peab tugivõrgustik andma talle piisavalt tagasisidet, et ta oskaks õigesti toimida ning sellega ennast kaitsta, kirjutab töötervishoiu ja tööohutuse korraldamise platvormi VITS asutaja ja tegevjuht Jaanika Jelistratov.
“Lühidalt ja üldiselt on peamine mure selles, et vaatamata sellele, et meil on töötervishoid ja tööohutus seaduses koos, käsitletakse neid teemasid reaalsuses tihti eraldi,” kirjutab Jaanika Jelistratov.
Foto: Erakogu

Eile vahendasid Personaliuudised Äripäeva lugu juhtumist, kus tööandjale kukkus ootamatult kaela kutsehaiguse nõue. Mis on pildil valesti? Püüan selle välja tuua, tuginedes praktikale, mis ettevõtteid külastades ja koolitades ning nüüd ka töötervishoius ja tööohutuses innovatsiooni luues on aastate jooksul kujunenud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456