Autor: Jana Saarkoppel • 16. juuni 2023

Segapuder: ministeerium ei nõustu töötukassa tõlgendusega töö tegemisest

Erinevalt töötukassast on nii maksuamet kui rahandusministeerium seisukohal, et töötu juhatuse liikme investeerimistegevust ei saa pidada töötamiseks.
"Kuna teete tehinguid ettevõtte alt ja teete neid ise, siis töötukassa vaatest on tegemist töötamisega, sest investeerimistehingute tegemine ei ole juhatuse liikme roll, vaid töötamine," selgitas töötukassa konsultant teisest ettevõttest töö kaotanud juhatuse liikmele.
Foto: Pexels
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456