Autor: Neeme Korv • 5. november 2020

Arkadi Popov soovitab kodus töötamist kolmes piirkonnas

Eile lisandus Eestis 208 koroonapositiivset. Kas kiired nakatunute kasvunumbrid nõuavad taas karmimaid erakorralisi meetmeid?
Lääne-Tallinna keskhaigla juht ja terviseameti meditsiinistaabi juht Arkadi Popov täna Äripäeva Raadio hommikuprogrammis.
Foto: Neeme Korv

Popov soovitas, et kodus võiksid töötada Harjumaa, Ida-Virumaa ja Raplamaa elanikud. Mida soovitab terviseameti meditsiinistaabi juht aga ettevõtjatele ja juhtidele, kes peavad oma kollektiivides tegema igapäevatööd puudutavaid otsuseid, kuula intervjuust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456