Autor: Rivo Sarapik • 28. juuni 2022

Vähemalt seitse väärt juhtimispärli ehk kuidas jõuda vastu ootusi tippjuhiks

LHV Grupi juht Madis Toomsalu on juhina ühe asja kivisse raiunud.
Foto: LIIS TREIMANN
Silmapaistvate siinsete juhtide teed iseloomustavad ootamatud karjääripöörded ja avanenud võimalused ning riskijulgus suurelt ette võtta. Kuidas jõuda vastu ootuseid tippjuhiks ning selles ametis pikalt edukalt tegutseda, seda uurib Äripäeva raadio saade "Juhi jutud".

Siin on kevadhooaja saadetest mõned nopped, mida Eesti silmapaistvad juhid oma karjäärist välja toovad ja millest on õppida igal juhtimishuvilisel. Juttu tuleb saatuslike vigade vältimisest, miks lõunasöök kunagi vahele ei jää, miks kriisis tippjuhiamet valida ja kuidas tulla ebamugavatest ning vastikutest kogemustest välja tugevamana.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456