Autor: Jana Palm • 27. detsember 2023

Eesti ühe suurima pereettevõtte põhimõte: kõik käivad kontoris tööl

“Seoses kodus töötamisega on paljudes ettevõtetes inimesed üksteisest kaugeks jäänud ja tiimitunnet ei ole enam,” jagasid Kaamos Groupi osanikud ja õed Teele Jõeleht ja Juulika Vahter pereettevõtlusele keskenduvas saates “Võitjate põlvkonnad”.
Kaamos Groupi osanikud Teele Jõeleht (vasakul) ja Juulika Vahter pole töötajatelt kontoris käimise kohta etteheiteid kuulnud.
Foto: Jana Palm

Just seetõttu on Eesti ühes suurimas ettevõttes Kaamos Groupis põhimõte, et kõik on kontoris kohal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456