Autor: Ken Rohelaan • 21. märts 2024

Vaata, millise riigiteenija palgakasv jääb tänavu väiksemaks kui tavaliselt

1. aprillist rakendub uus kõrgemate riigiteenijate palgaindeks, mis toob enamikule neist kaasa poole väiksema palgatõusu, kui seni kehtinud seadus ette näeks. Muudatus tuleneb sügisel tehtud kokkuhoiumuudatusest.
Peaminister Kaja Kallas on üks mitmest kõrgemast riigiteenijast, kelle palk tõuseb tänavu tavapärasest vähem.
Foto: Andras Kralla

Riigiteenijate väiksem palgatõus ulatub tänavu üle 5%, kuid mõni saab arvestada rohkem kui 10% suurema töötasuga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456