Autor: Äripäev • 11. märts 2024

Kui palju sa tänavu palka tõstad?

Palgatõusu teema on tänavugi igale tööandjale üsna vältimatu pähkel pureda, isegi kui märgid näitavad üldise palgasurve leevenemist, kirjutas Äripäev möödunud nädalal oma juhtkirjas.
Foto: Pixabay

Paljud tööandjad on tunnistanud, et päev, mil avalikustatakse palgastatistika, pole leebelt öeldes kergete killast, mõni ütleb otse, et lausa ebameeldiv. Seda isegi juhul, kui avaldatavad kasvunumbrid erilist üllatust ei sisalda. Aga nagu seesinane päev vältimatult saabub, nii on Äripäeva meelest vältimatu, et tööandjal tuleb palgatõusu teema enda jaoks läbi mõelda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456