Autor: Personaliuudised.ee • 20. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööandjad üle Eesti kutsuvad maikuus külla

Foto: pixabay.com
Maikuus kutsuvad eri valdkondades tegutsevad tööandjad huvilisi külla ja näitavad oma köögipoolt. Tutvuda on võimalik tööstuste, pankade, kaubandus- ja teenindusettevõtete ning IT-ettevõtete igapäevaeluga.

Eesti Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsari sõnul on ettevõtteid külastama oodatud nii õpilased, kes alles kaaluvad tulevast elukutsevalikut, kui ka tudengid, samuti lapsevanemad, õpetajad ja lihtsalt uudishimulikud täiskasvanud.

„Tavaliselt ei ole võimalik minna ja vaadata, kuidas tehakse jäätist, mil moel valmib uus moekollektsioon või kuidas saab ümarast kasepuust kandiline vineerplaat. Eesti tööstusettevõtete tänapäevasus ja automatiseeritus võib tõsiselt üllatada,” ütles Tamsar. „Samuti ei teata tavaliselt, mis toimub pangas väljaspool teenindussaali või kuidas sünnivad nutikad IT-lahendused. Seepärast kutsun kõiki huvilisi seda võimalust kasutama, avastada on palju põnevat,” lisas ta.

Kokku toimub maikuu jooksul 34 ekskursiooni 24 ettevõttes üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Kundas, Harjumaal, Järvamaal, Lääne-Virumaal ja Valgamaal.

Huvilisi võtavad vastu Balsnack International Holding, Saku Õlletehas, Kunda Nordic Tsement, Baltika Grupp, Balbiino, LHV Pank, Wendre, Stora Enso Eesti, Estonian Business School, Infotark Büroomaailm, Krimelte OÜ I Wolf Group, SEB Pank, CGI Eesti, Cybernetica, UPM-Kymmene Otepää, Helmes, JELD-WEN Eesti, AgileWorks, Pipelife Eesti, Playtech Estonia, Salvest, G4S ja Swedbank Eesti.

Ettevõttele küllaminemiseks tuleb välja valida sobiv ettevõte ning täita registreerimisvorm Eesti Tööandjate Keskliidu kodulehel.

Registreerimine lõpeb kaks päeva enne ekskursiooni toitumist või grupi täitumisel, iga osaleja kohta tuleb täita eraldi ankeet. Kohale tuleb huvilistel tulla omal jõul – eraldi transporti reeglina korraldatud ei ole.

Kampaania „Tööandjad kutsuvad külla” toimub Eesti Tööandjate Keskliidu 100. juubeliaasta raames.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456